Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες

28,99 €
με ΦΠΑ

Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες για τις μικρές μας φίλες!

Βρες περισσότερα Κουκλόσπιτα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μόνο στο 

Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς και στο psaltou.com

Απόθεμα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Αυτό το υπέροχο "γλυκό" κουκλόσπιτο είναι ένα όνειρο. Εγγυάται εκπληκτική, δημιουργική διασκέδαση για πολλές ώρες παιχνιδιού μόνος ή με άλλους. Το κουκλόσπιτο θα μεταφέρει γρήγορα και εύκολα το παιδί σας στη Χώρα της Φαντασίας. Είναι ένα παιχνίδι που θα αφήσει το παιδί σας να περάσει ώρες παίζοντας ευχάριστα και θα φέρει πολλή χαρά, ειδικά σε βροχερές μέρες.

Το σπίτι έχει δύο ορόφους. Υπάρχουν 6 δωμάτια στον κάτω όροφο: αίθουσα, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και παιδικό δωμάτιο. Όλα τα δωμάτια είναι προσβάσιμα αφού ανοίξετε τα φτερά του σπιτιού - αριστερά και δεξιά του.

Το σετ περιέχει τρεις επιπλέον «κινητές» (αφαιρούμενες) φιγούρες των μελών της οικογένειας (μητέρα, πατέρα και ένα παιδί), ένα σκύλο και επίσης είδη επίπλων όπως καρέκλες, τραπέζι, κρεβάτια και καναπέ.Το ψυγείο ανοίγματος και όλα τα διακοσμητικά στοιχεία αξίζει επιπλέον προσοχή - το σπίτι διαθέτει γραμματοκιβώτιο, μικρό κήπο με φράχτη και διακοσμητικά παντζούρια. Όλα αυτά προσθέτουν αισθητικές αξίες και δίνουν περισσότερες επιλογές για ενδιαφέρον παιχνίδι.

Το προϊόν σίγουρα χαρακτηρίζεται από την ελκυστική του εμφάνιση και τη στιβαρή κατασκευή του. Οι οπτικές πλευρές του σπιτιού είναι πολύ όμορφες. Είναι σχολαστικά σχεδιασμένο σε παστέλ χρώματα καραμέλας με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το σπίτι έχει λείες άκρες που εγγυάται ασφάλεια για ένα παιδί. Το πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σπιτιού είναι πολύ ανθεκτικό, οπότε το παιχνίδι θα το κρατήσει το παιδί σας για πολλά χρόνια.

Το κουκλόσπιτο έχει βέλτιστες διαστάσεις. Είναι ελαφρύ και διαθέτει ειδική μεγάλη λαβή που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε εύκολα την τοποθέτηση του σπιτιού. Το παιχνίδι είναι αναδιπλούμενο, ώστε να μπορείτε να το συσκευάσετε σε μια μικρή βαλίτσα και να το πάρετε μαζί σας χωρίς προβλήματα όταν οδηγείτε αυτοκίνητο ή όταν ταξιδεύετε. Θα κάνει τη δουλειά και σε πολλά διαφορετικά μέρη, για παράδειγμα στον κήπο, σε ένα πάρκο, σε ένα σπίτι φίλων ή στο νηπιαγωγείο.

Το προϊόν είναι ιδανικό για παιχνίδι καθώς μαθαίνει σε ένα παιδί να παίζει διαφορετικούς ρόλους από τα πρώτα στάδια της ζωής του. Ενισχύει τη φαντασία και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα. Έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και βοηθά στην ένταξη με άλλους.

Αυτό το εκπληκτικό, πολύχρωμο κουκλόσπιτο συνιστάται για ιδιωτική χρήση ή ως εξοπλισμό σε νηπιαγωγεία, παιδιατρικούς θαλάμους νοσοκομείων ή διαφορετικά κέντρα εκπαιδευτικής φροντίδας.

Θα είναι επίσης ένα τέλειο δώρο για πολλές διαφορετικές περιστάσεις!

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • ηλικία: +3 ετών
  • πιστοποιητικά: CE, EN71

1 Αντικείμενο

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες

Περιγραφή

Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες για τις μικρές μας φίλες!

Βρες περισσότερα Κουκλόσπιτα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μόνο στο 

Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς και στο psaltou.com

  • Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες
  • Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες
  • Κουκλόσπιτο με 6 δωμάτια και φιγούρες